4 450 Ft

A hatékony D-vitamin és nyomelem pótlás támogatója

Megújult külső megnövelt beltartalmi érték!

Igen népszerű termékünk, mely egy 5 értékes összetevőből álló komplex praktikus dobozos kiszerelésben, VEGAN és színezőanyagoktól mentes kapszulában és megnövelt K2-vitamin tartalommal nyújt ezentúl hatékony D-vitamin és szerves nyomelem pótlást a Napfényvitamin kedvelők számára!

A mai modern ember soha nem látott mértékben ki van téve megannyi belső és külső ártalomnak. A felelőtlen nyugati táplálkozás és a környezeti ártalmaknak köszönhetően szervezetünk melegágya lett a különféle krónikus megbetegedéseknek. Éppen ezért olyan fontos a rendszeres D-vitamin pótlás K2-vitaminnal és jól hasznosuló magnéziummal kiegészítve.

A D3- és K2-vitaminok számos területen fejtik ki áldásos hatásaikat: segítik a megfelelő csontsűrűség fenntartását, ellensúlyozzák az érelmeszesedést, pozitívan befolyásolják a kognitív képességeinket, immunrendszerünk, szív- és érrendszerünk működését, csökkenthetik a daganatos megbetegedések, szívproblémák, a II-es típusú cukorbetegség, az SLE és más autoimmun jellegű megbetegedés kialakulásának kockázatát. [1-4]

492 készleten